Personlig träning - Borås Pilatescenter
21893
page-template-default,page,page-id-21893,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Personlig träning

Hos oss kan du träna i grupp eller i personlig träning med träningsprogram anpassat efter dina behov. Vi jobbar hela tiden  med att du skall utvecklas med din pilatesträning, finna nya utmaningar med övningar som ger kroppskontroll och ökar ditt allmänna välmående. Pilatesträning baseras på en rad olika övningar som tränar hela kroppen så att en naturlig balans skapas mellan styrka, stabilitet och rörlighet. Vi lägger stor vikt på att du förstår syftet med övningen och hur den ska kännas. Det är först då som du får bra resultat i din träning !

Personlig träning

 

Många som tränar hos oss väljer att gå i personlig träning. Då fokuserar vi 100% just på dig och på just dina behov !  Du bestämmer själv dina träningstider vilket gör din träning mer flexibel.

Din Personliga Träning sker i vårt rum med pilatesmaskiner och redskap.

PT-rummet är en komplett STOTT Pilatesstudio utrustad med Reformer, Cadillac, Stability Chair, Ladder Barrel, Spring Wall och Arc Barrel. Maskinerna hjälper dig att träna kroppen på djupet och få ett snabbare resultat. Du kan träna själv eller tillsammans med en vän.

Detta är träningen för dig som vill maximera dina resultat ! Det är också en stor fördel i din gruppträning att ha gått hos en av våra personliga tränare då du lättare hänger med i din klass och vet vad just bör tänka på i din träning!